U bevindt zich hier: Home  »  Cloudproducts

Cloudproducts

On-premise2cloud beschikt over een groot netwerk van bedrijven die op diverse manieren de MKB van tegenwoordig ondersteunen in het succesvol voeren van hun bedrijf. Ook ICT is hiervan een onlosmakelijk onderdeel en wij hebben de ervaring hoe we, met behulp van flexibele capaciteit, uw bedrijf kunnen ondersteunen.Online Werkplek

Online Werkplek

Natuurlijk moeten de medewerkers een apparaat hebben om te communiceren en om toegang te krijgen tot hun programma's, maar de wijze waarop dit gebeurd is sterk aan het veranderen. De aanschaf, het configureren en het beheren van een pc is een kostbare aangelegenheid.

Al deze onaangename verrassingen behoren tot het verleden als u gebruik maakt van de Online Werkplek.


Backup & restore dienst

Backup & restore dienst

Traditioneel slaat u de data in uw bedrijf op. Waarschijnlijk gebruikt u een tweede locatie om uw tapes op te slaan. Deze traditionele aanpak heeft echter veel dubieuze aspecten. Backup binnen de eigen bedrijfsgebouwen vereist aanzienlijke en continue kapitaalinvesteringskosten voor apparatuur en infrastructuur.

Erger nog, u en uw medewerkers moeten de steeds grotere verantwoordelijkheid dragen voor het beheren van disken en tapes.


Virtuele Servers

Virtuele Servers

Met een On-premise2cloud virtuele server beschikt u over schaalbaar, veilig, flexibel, 'enterprise class', virtueel vermogen.

Investeren in server- en storage hardware, netwerk infrastructuur en virtualisatie software is niet nodig.
Communiceren met Lync

Telefonie uit de cloud

Sinds Johannes Bell over de oceaan de eerst stem transporteerde en kinderen kletsen via een draadje en twee blikjes, veranderde er veel op het terrein van de telecommunicatie. Veel bedrijven werken met een eigen telefooncentrale, vaste en mobiele telefoons en internet. Maar een eigen telefooncentrale is niet meer nodig. Vaste en mobiele telefonie én internet kunnen nu worden samengebracht in één service: Telefonie als een dienst; al uw telefoonverkeer uit de cloud! Samen met onze partner 123Telcom beschikken wij daarvoor over twee hypermoderne softwarecentrales op beveiligde plekken in Nederland.


Email op basis van Hosted Exchange

Email op basis van Hosted Exchange

Het elektronisch versturen van berichten binnen- en buiten bedrijven is vandaag de dag niet meer weg te denken. Omdat email een wereldwijde standaard is, kan iedereen overweg met email. Hierdoor is het ook niet meer weg te denken in de hedendaagse bedrijfsvoering. In de bedrijfsvoering zijn we afhankelijk geworden van de beschikbaarheid van de email omgeving. In veel gevallen wordt er geen handel meer gedaan als email niet beschikbaar is. Onze Hosted Exchange oplossing speelt volledig in op deze behoefte en doordat we gebruik maken van professionele datacenters kunnen we een hoge beschikbaarheid garanderen.


Samenwerken op basis van SharePoint

Samenwerken op basis van SharePoint

Met name door de komst van het Internet hebben medewerkers, die willen samenwerken aan informatie, een scala aan mogelijkheden tot hun beschikking. Bekende voorbeelden hiervan zijn Dropbox, oplossingen van Google en natuurlijk die van Apple. Het nadeel van deze oplossingen is, dat bedrijfsinformatie op vele plaatsen buiten het bedrijf wordt opgeslagen. Door gebruik te maken van onze SharePoint oplossing blijft bedrijfsinformatie onder controle van een door een bedrijf opgesteld beveiligingsbeleid.
Communiceren met Lync

Communiceren met Lync

De term 'Nieuwe werken' is bedacht toen werd geconstateerd dat door de komst van de tablet, met name de jeugd op een andere wijze naar de traditionele wijze van werken aan ging kijken. Het werd niet alleen meer locatie onafhankelijk maar ook de manier van communiceren werd helemaal anders. Het emailen werd veel minder gebruikt en door de komst van Ping, Whatsapp en Facebook, werd de directe vorm van communicatie ontdekt. Door het aanbieden van één centrale oplossing, namelijk MS Lync, behoeven medewerkers niet meer gebruik te maken van verschillende apps om met elkaar te kunnen communiceren.


Samenwerken op basis van SharePoint

Microsoft Office 365

Onder de naam Office 365 biedt Microsoft een online dienst aan waar de Office producten onder vallen en de daarbij horende serversystemen Exchange, SharePoint en Lync. In plaats van deze producten zelf aan te schaffen en zelf te installeren, nemen bedrijven een abonnement af . Hiermee neemt Microsoft het onderhoud en het beheer voor haar rekening.

Microsoft gaat mee met de nieuwe tendens om software als een dienst aan te bieden. In plaats van de aanschaf van een software pakket, abonneren bedrijven zich op een dienst. Er zijn hierdoor geen servers en datacenters in de eigen organisatie meer nodig.

Contactinformatie

On-premise2cloud
Gezellenlaan 12
7005 AZ in Doetinchem

» Stuur ons een email

T: 0314 393313
E: info@onpremise2cloud.nl

Maandag t/m Vrijdag:
08.00 - 17.00

Bel mij terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Copyright © On-premise2cloud 2013  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design