U bent hier: Home  »  Cloudproducts  »  Internetverbindingen

Overal verbonden: Onafhankelijk van de onderliggende techniek, zoals glasvezel, coax, ADSL of draadloos 4G, kun je altijd & overal online in de cloud onafgebroken doorgaan met je dagelijks werk.

De continuïteit van je bedrijfsactiviteiten is mede afhankelijk van een stabiele, storingsvrije en streng beveiligde verbinding met het internet. Je moet collega’s die pendelen tussen verschillende vestigingen voorzien van alle digitale middelen waartoe ze ook beschikking hebben bij het thuisfront. Door dit flexwerken wordt aanzienlijk meer data uitgewisseld tussen gebruikers en de cloud of kantoorserver dan ooit te voren. Capaciteit van de verbinding was in het verleden vaak een dealbreaker, omdat je beschikbare verbindingen kampten met een beperkte datatransferlimiet. Met de komst van snel draadloos internet en glasvezel behoren deze obstakels voor je bedrijfsactiviteiten tot het verleden. Kies voor zekerheid door begeleiding en advies, zodat je beschikt over een adequate, toekomstbestendige en veilige internetverbinding. Als er een mix van verbindingen noodzakelijk is en hoe dit tot stand komt kun je laten bepalen door onze professionals.

Door inzet van een selectie aan internetverbindingen kunnen we het volgende voor je bereiken:

  • We zorgen voor de juiste breedbandsnelheid die past bij jou bedrijfssituatie
  • Als veiligheid de hoogste prioriteit heeft dan regelen we een glasvezelverbinding onafhankelijk van het openbare internet
  • We begeleiden je van begin tot eind, zodat aanleg en ingebruikname van je internetverbinding soepel en volgens schema verlopen
  • Wij informeren je wanneer het kopernetwerk voor jou een vergelijkbaar en betaalbaar alternatief is i.p.v. glasvezel

Is je bedrijf al digitaal duurzaam? Wij zijn benieuwd naar je vragen, bieden een luisterend oor, en op maat gesneden advies. Onze specialisten spreken klare taal en je kunt ze gewoon bellen, appen of mailen.

 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Maak een afspraak
Copyright ┬ę On-premise2cloud  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 97 00 18 35 35 351 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Pak dan uw telefoon en gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.