U bevindt zich hier: Home  »  Cloudproducts  »  Glasvezel

Glasvezelverbindingen: nut en noodzaak

Het internetgebruik neemt alsmaar toe en het glasvezelnet groeit. Glasvezel vervangt overigens steeds vaker koper, maar is dat wel nodig?

Glasvezelnet

Koper en glasvezel lijken elkaars concurrent. Er zijn providers die stellen dat koper nog steeds een uitstekende internetverbinding tot stand brengt. Waarom is glasvezel dan toch het overwegen waard? Hier enkele redenen:
  • Zodra een bedrijf steeds meer data in de cloud opslaat, verandert de aard van het gebruik van de internetverbinding.
  • Met de komst van glasvezel kunnen bedrijven niet alleen sneller werken, maar nemen ook de betrouwbaarheid en veiligheid van het internetgebruik toe.
  • De capaciteit (bandbreedte) van glasvezel is veel groter dan die van koper.
  • Er is inmiddels geen verschil meer in de snelheid tussen koper- en glasvezelverbindingen.

Meerdere vestigingen en veiligheid

Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen, dan kunt u natuurlijk via het openbare internet werken. Stelt u hoge eisen aan veiligheid dan adviseren wij een glasvezelverbinding die buiten het openbare internet ligt.

Er zijn ook goede alternatieven

Er zijn echter wel degelijk goede, betaalbare alternatieven. Zo hebben wij bijvoorbeeld een concept ontwikkeld voor verzamelgebouwen, maar ook door samenwerking met Ziggo kunnen we zakelijk internet aanbieden via de (COAX) kabel. Zelfs zijn er mogelijkheden met straalverbindingen voor afgelegen locaties. Ook met ADSL en VDSL zijn nog steeds, voor kleinere bedrijven, goede verbindingen te realiseren. Zoals u ziet zijn er een behoorlijk aantal alternatieven.

Winst voor MKB met een goede verbinding

Samen met onze partners biedt On-premise2cloud het MKB begeleiding bij het tot stand komen van de verbinding: van advies tot aanleg en ingebruikname. In de keuze van diensten bent u geheel vrij. U kunt kiezen uit tientallen aanbieders die op de markt actief zijn. Mocht kiezen een probleem vormen, dan adviseren wij u graag en geheel vrijblijvend.

Contactinformatie

On-premise2cloud
Gezellenlaan 12
7005 AZ in Doetinchem

» Stuur ons een email

T: 0314 393313
E: info@onpremise2cloud.nl

Maandag t/m Vrijdag:
08.00 - 17.00

Bel mij terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Copyright © On-premise2cloud 2013  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design