U bevindt zich hier: Home  »  Cloudproducts  »  Hosted Exchange

Email op basis van Hosted Exchange

Email op basis van Hosted Exchange

Niet meer weg te denken

Het elektronisch versturen van berichten binnen- en buiten bedrijven is vandaag de dag niet meer weg te denken. Bij het versturen van berichten zijn er ook geen afhankelijkheden van de beschikbaarheid van de ontvanger. Ook tijdzones zijn geen belemmeringen meer. Omdat email een wereldwijde standaard is, kan iedereen overweg met email. Hierdoor is het ook niet meer weg te denken in de hedendaagse bedrijfsvoering. In de bedrijfsvoering zijn we afhankelijk geworden van de beschikbaarheid van de email omgeving. In veel gevallen wordt er geen handel meer gedaan als email niet beschikbaar is.

De oplossing

De Microsoft applicatie Exchange server 2010 is de basis van de Hosted Exchange dienst. Deze dienst wordt aangeboden vanaf een door ons ingericht en beheerd centraal platform. Voor de verhoogde beschikbaarheid en veiligheid is het platform verdeel over meerdere geograsch gescheiden Nederlandse rekencentra.

Door gebruik te maken van Microsoft Exchange komen de volgende functionaliteiten beschikbaar:

Email: gebruikers krijgen een persoonlijk email adres voor het ontvangen en versturen van email. Berichten kunnen een maximale bijlage bevatten van 35Mb. Ook kunnen berichten met behulp van distributielijsten naar maximaal 500 ontvangers per bericht worden gestuurd.

Agenda: met de agenda functie kunnen gebruikers afspraken bijhouden. Hiermee kunnen ook afspraken worden gepland met andere gebruikers. Als andere gebruikers gemachtigd zijn kunnen zij inzicht krijgen in agenda's en ook hiermee het beheer van een andere agenda doen. Ook kan de agenda worden gebruikt voor het plannen van resources zoals vergaderruimtes, beamers en andere gezamenlijke bedrijfsmiddelen.

Contactpersonen: de gebruiker heeft de mogelijkheid om een eigen bestaand aan te lagen met daarin de verschillende contactpersonen. Per contact kan extra informatie worden toegevoegd, zoals NAW gegevens, meerdere telefoon- en faxnummers en verschillende email adressen.

Mogelijkheden van mobiele apparaten

Ook een mobiele telefoon kan toegang krijgen tot de email dienst. Als de telefoon op de juiste wijze wordt ingesteld heeft deze de mogelijkheid om constant in verbinding te staan met de Exchange server. Op deze wijze kan de telefoon gebruik maken van email, agenda, contactpersonen en taken. Hierdoor kan de gebruiker direct reageren op inkomende emails of agenda afspraken, 7*24 uur per dag.

De voordelen

Hogere bezettingsgraad van de medewerkers. Een mail maken, lezen of beantwoorden kan tijdelijk worden onderbroken voor andere werkzaamheden
Zeer goedkoop en supersnel wereldwijd verzenden van berichten en documenten naar individuen en groepen ontvangers
Geen hinder van tijdzones. Een ontvanger kan de email lezen en beantwoorden wanneer hij/zij dat wil
De inhoud van een email is te gebruiker voor andere doeleinden (knippen en plakken van informatie)
Doordat de Exchange server draait in meerdere rekencentra is er sprake van een hoge beschikbaarheid
Er zijn meerdere manieren om toegang te krijgen tot de Exchange server (Outlook client, browser en PDA). Hiermee kan met verschillende apparaten toegang worden verkregen


Eenvoudig in gebruik te nemen

De gehoste vorm van Hosted Exchange ontzorgt de gebruikers. Een gebruiker behoeft zich geen zorgen te maken over de technische opzet. Dat hebben wij voor de gebruiker gedaan. De organisatie kan direct aan de slag.

Contactinformatie

On-premise2cloud
Gezellenlaan 12
7005 AZ in Doetinchem

» Stuur ons een email

T: 0314 393313
E: info@onpremise2cloud.nl

Maandag t/m Vrijdag:
08.00 - 17.00

Bel mij terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Copyright © On-premise2cloud 2013  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design