U bevindt zich hier: Home  »  Cloudproducts  »  Online Werkplek
Online Werkplek

Online Werkplek

De tijd dat kantoormedewerkers een volledig uitgerust pc naast hun bureau hebben staan is langzamerhand voorbij. Natuurlijk moeten de medewerkers een apparaat hebben om te communiceren en om toegang te krijgen tot hun programma's, maar de wijze waarop dit gebeurd is sterk aan het veranderen. De aanschaf, het configureren en het beheren van een pc is een kostbare aangelegenheid. Zeker als erbij de indirecte kosten zoals leren omgaan met de PC en managementuren bij worden opgeteld. Al deze onaangename verrassingen behoren tot het verleden als u gebruik maakt van de Online Werkplek. Hiermee kunt u overal en altijd bij uw programma's en gegevens: vanuit kantoor, vanuit huis en zelfs vanuit het buitenland.

Het unieke wat wij kunnen bieden
• Office 2010 standaard (Excel, Powerpoint, Word)
• Outlook voor berichtenverkeer
• Virusscanner & backup
• Opslagcapaciteit 5Gb
• Optioneel bieden we ook Office 2010 Pro


Hoe werkt het?

Een Online Werkplek is een volledig ingerichte werkplek. Echter in tegenstelling tot een PC, worden bij een Online Werkplek de programma's en gegevens in onze datacenters bewaard. De gegevens die u op uw scherm ziet worden via het Internet versleuteld verzonden naar het apparaat. Toetsenbordaanslagen en muisbewegingen worden via dezelfde beveiligde verbinding teruggestuurd naar het datacenter. Dit hele proces is volledig onzichtbaar en de eindgebruikerservaring is identiek of zelfs beter dan die van de traditionele PC, met dezelfde programma's en dezelfde wijze van werken.

Voordelen van uw eigen Online Werkplek

Efficientie
Het enige wat u nodig heeft is een PC, laptop, thin client of mobiel apparaat met een internetaansluiting. Wij doen de rest. Wij voorzien de Online Werkplek met de functionaliteit die u gewend bent.
Backup geregeld
Wij regelen de backup, het beheer en het onderhoud zodat u 24 uur per dag 7 dagen in de week de beschikking heeft over een goed werkend systeem.
Overal en elk apparaat
Overal kunt u via het internet verbinding maken met uw Online Werkplek. U kunt gebruik maken van Online Werkplek op een PC, Notebook, iPad, Mac of Thin client.
Gebruik USB apparatuur
Met de Online Werkplek heeft u de mogelijkheid om middels USB gebruik te blijven maken van bijvoorbeeld uw externe USB schijf of externe USB paslezer zoals u gewend bent.
Samenwerken
Als u gedeelde opslagruimte wenst kunnen we dit leveren.
Wij bieden beveiligde opslagruimte voor bestanden die kunnen worden gedeeld met andere collega's.

Eenvoudig overstappen

Migratie naar een cloud omgeving klinkt misschien ingewikkeld, maar is in feite een zeer eenvoudig proces. Het idee van cloud computing en Online Werkplek is, dat ze dezelfde functionaliteit, mogelijkheden en manier van werken bieden als traditioneel, alleen de manier van toegang is anders. Terwijl aan de voorkant de manier van werken hetzelfde zijn, wordt achter de schermen vanuit het 'ketelhuis' een groot aantal voordelen geboden.Tarieven

Online Werkplek

Voor meer informatie over dit product Klik hier
vanaf € 62,50 Bekijk alle tarieven

Contactinformatie

On-premise2cloud
Gezellenlaan 12
7005 AZ in Doetinchem

» Stuur ons een email

T: 0314 393313
E: info@onpremise2cloud.nl

Maandag t/m Vrijdag:
08.00 - 17.00

Bel mij terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Copyright © On-premise2cloud 2013  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design