U bevindt zich hier: Home  »  Informatie
Cloud Service

Over On-premise2cloud

On-premise2cloud is een jong bedrijf, maar heeft toch al een jarenlange ervaring in het ICT domein. In de afgelopen jaren ging het vooral over het opzetten van nieuwe beheerorganisaties of het migreren van oudere infrastructuren naar nieuwe omgevingen. We zien ook, dat veel bedrijven steeds meer de regie willen voeren over hun ICT en het niet meer zelf in huis willen hebben. De deskundigen van On-premise2cloud hebben dan ook veel ervaring in het begeleiden van dit soort trajecten.

Onze aanpak

Business case

Stel, u bent eruit dat virtuele werkplekken en servers is waar u naar op zoek bent. Hoe gaat het dan verder in zijn werk? Als eerste stellen we samen met u een business case op. Om deze business case op te kunnen stellen vindt een globale intake plaats. Op basis van de gegevens die hieruit voort komen stellen we de business case op en wordt inzicht verkregen in de besparingen die realiseerbaar zijn met een 'cloud-oplossing'. Samen bespreken we de business case en kan een besluit worden genomen.

Inzicht in de kosten

Inzicht in de kosten

De laatste jaren vragen organisaties zich steeds vaker af waarom ICT toch altijd duurder uitvalt dan gedacht, en wat men daar als organisatie aan kan doen. Daarom de vraag: heeft u inzicht in de kosten die u per werkplek kwijt bent?

Volgens Gartner liggen de gemiddelde kosten tussen C 2.400,- en C 3.600,- per werkplek per jaar. Veel dienstverlenende bedrijven gaan graag de uitdaging aan om een stuk onder deze prijsstelling te komen. Door de uitgebalanceerde producten en diensten, kunnen zij een prijs per werkplek per maand aanbieden.

Contactinformatie

On-premise2cloud
Gezellenlaan 12
7005 AZ in Doetinchem

» Stuur ons een email

T: 0314 393313
E: info@onpremise2cloud.nl

Maandag t/m Vrijdag:
08.00 - 17.00

Bel mij terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Copyright © On-premise2cloud 2013  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design