U bent hier: Home  »  Informatie

Wat is Cloud Computing

De cloud is een begrip dat online diensten aanduidt. De details van de ICT-infrastructuur worden aan het oog onttrokken en de gebruiker beschikt over een "eigen", in omvang en mogelijkheden schaalbare, virtuele infrastructuur. De gebruiker is op deze manier geen eigenaar meer van de gebruikte hard- en software en is ook niet meer verantwoordelijk voor het onderhoud. 

De cloud staat voor een soort 'wolk van computers' waarbij de eindgebruiker niet precies weet op hoeveel en waar de computers precies staan.

Over On-premise2cloud

On-premise2cloud is een jong bedrijf, maar heeft toch al een jarenlange ervaring in het ICT domein. In de afgelopen jaren ging het vooral over het opzetten van nieuwe beheerorganisaties of het migreren van oudere infrastructuren naar nieuwe omgevingen. We zien ook, dat veel bedrijven steeds meer de regie willen voeren over hun ICT en het niet meer zelf in huis willen hebben. De deskundigen van On-premise2cloud hebben dan ook veel ervaring in het begeleiden van dit soort trajecten.

Business case

Stel, u bent eruit dat virtuele werkplekken en servers is waar u naar op zoek bent. Hoe gaat het dan verder in zijn werk? Als eerste stellen we samen met u een business case op. Om deze business case op te kunnen stellen vindt een globale intake plaats. Op basis van de gegevens die hieruit voort komen stellen we de business case op en wordt inzicht verkregen in de besparingen die realiseerbaar zijn met een 'cloud-oplossing'. Samen bespreken we de business case en kan een besluit worden genomen.

Inzicht in de kosten

De laatste jaren vragen organisaties zich steeds vaker af waarom ICT toch altijd duurder uitvalt dan gedacht, en wat men daar als organisatie aan kan doen. Daarom de vraag: heeft u inzicht in de kosten die u per werkplek kwijt bent? 

Volgens Gartner liggen de gemiddelde kosten tussen C 2.400,- en C 3.600,- per werkplek per jaar. Veel dienstverlenende bedrijven gaan graag de uitdaging aan om een stuk onder deze prijsstelling te komen. Door de uitgebalanceerde producten en diensten, kunnen zij een prijs per werkplek per maand aanbieden.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Maak een afspraak
Copyright ┬ę On-premise2cloud  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 97 00 18 35 35 351 Vandaag beschikbaar: 0:00-0:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Pak dan uw telefoon en gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.