U bevindt zich hier: Home  »  Informatie  »  Onze aanpak
Onze aanpak

Business case

Stel, u bent eruit dat online werkplekken en servers is waar u naar op zoek bent. Hoe gaat het dan verder in zijn werk? Als eerste stellen we samen met u een business case op. Om deze business case op te kunnen stellen vindt een globale intake plaats. Op basis van de gegevens die hieruit voort komen stellen we de business case op en wordt inzicht verkregen in de besparingen die realiseerbaar zijn met een 'cloud-oplossing'. Samen bespreken we de business case en kan een besluit worden genomen.

Het kan best zijn, dat u, ondanks een gunstige business case, twijfels heeft over de werking van onze oplossing. Om deze twijfels weg te nemen kunnen we een testopstelling plaatsen (Proof of concept). Aan de hand van een dergelijke opstelling kunt u samen met de medewerkers naar de werking van onze oplossing kijken.


Als er een besluit is genomen, er vanuit gaande dat we verder gaan, wordt een projectplan opgesteld. Voor dit projectplan gaan we door spreken wat uw wensen en eisen zijn voor de definitieve oplossing. Hier besteden we aandacht aan de applicaties, het aantal werkplekken en mailboxen, de rechtenstructuur, ed. Op deze wijze wordt het projectplan de leidraad voor de implementatie en de eventuele migratie. Ook wordt aandacht besteed aan een communicatie- en opleidingsplan.

Nadat er is overgestapt op het werken in de cloud vindt er nazorg plaats. In deze periode lossen we eventuele aanpassingen op en helpen we uw medewerkers als ze vragen hebben. Ook worden in deze periode de afspraken over de ondersteuning definitief gemaakt. Op deze wijze maken we duidelijk wat u van ons mag verwachten

Maak snel een afspraak met één van onze specialisten en kom meer te weten over het traject en wat dit voor uw organisatie kan betekenen!

Contactinformatie

On-premise2cloud
Gezellenlaan 12
7005 AZ in Doetinchem

» Stuur ons een email

T: 0314 393313
E: info@onpremise2cloud.nl

Maandag t/m Vrijdag:
08.00 - 17.00

Bel mij terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Copyright © On-premise2cloud 2013  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design