U bent hier: Home  »  Informatie  »  Onze werkwijze

Onze Werkwijze

Werkwijze: Stel, u bent eruit dat online werkplekken en servers is waar u naar op zoek bent. Hoe gaat het dan verder in zijn werk? Als eerst vindt een globale intake plaats en dan gaan we  inventariseren en dat doen we met u samen. Op basis van de gegevens die hieruit voort komen stellen we een offerte op. U krijgt ook inzicht in de besparingen die realiseerbaar zijn met een 'cloud-oplossing'. Samen bespreken we de offerte en kan er een besluit worden genomen. 

Als er een besluit is genomen, er vanuit gaande dat we verder gaan, wordt er een stappenplan opgesteld. Dit stappenplan gaan we door spreken wat uw wensen en eisen zijn voor de definitieve oplossing. Hier besteden we aandacht aan de applicaties, het aantal werkplekken en mailboxen, de rechtenstructuur, ed. Op deze wijze wordt het stappenplant de leidraad voor de implementatie en de eventuele migratie.

Nadat er is overgestapt op het werken in de cloud vindt er nazorg plaats. In deze periode lossen we eventuele aanpassingen op en helpen we uw medewerkers als ze vragen hebben. Ook worden in deze periode de afspraken over de ondersteuning definitief gemaakt. Op deze wijze maken we duidelijk wat u van ons mag verwachten

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Maak een afspraak
Copyright © On-premise2cloud  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 97 00 18 35 35 351 Vandaag beschikbaar: 09:00-17:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Pak dan uw telefoon en gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.