U bent hier: Home  »  Informatie  »  Over On-premise2cloud

Over On-premise2cloud

On-premise2cloud is een dynamisch bedrijf. De deskundigen van On-premise2cloud hebben jarenlange ervaring met ICT.  Bij zowel kleine als grote bedrijven helpen wij met het migreren naar de cloud.

On-premise2cloud onderscheidt zich ten opzichte van traditionele automatiseringsbedrijven door het MKB te ondersteunen in het gebruik van cloud. Voor ons is de bedrijfsontwikkeling en de wijze waarop cloud hierin een rol kan spelen het belangrijkste uitgangspunt. We kunnen voor de MKB'er met cloud een oplossing op maat bieden. 

Cloud kan, eventueel in combinatie met ICT op locatie, het juiste middel zijn ter ondersteuning van bedrijfsdoelstellingen. 

On-premise2cloud ondersteunt ondernemers in het MKB met deze modernisering van hun ICT. On-premise2cloud beschikt over een groot netwerk van deskundigen. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat de MKB’er klaar is voor de toekomst.

Cloud workshops

De ervaring leert ons dat voor veel ondernemers ‘de cloud’ nog vrij lastig vinden. Aan onze deskundigen worden dagelijks vragen over de cloud gesteld. De cloud kan echt positief uitpakken voor de bedrijfsvoering. Om u te informeren en te ondersteunen organiseren wij workshops. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, maar u kunt zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, zo bent u altijd op de hoogte.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Maak een afspraak
Copyright ┬ę On-premise2cloud  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 97 00 18 35 35 351 Vandaag beschikbaar: 09:00-17:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Pak dan uw telefoon en gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.