U bevindt zich hier: Home  » 
Online Servers

Virtuele servers

Het gebruiksgemak en voordeel van On-premise2cloud is simpel. Wij leveren een solide en betrouwbare basis Infrastructure as a Service (laaS). U krijgt de beschikking over een eigen Virtual Data Center (VDC) en neemt het gebruik af als een nutsvoorziening. Zo kunt u zonder investering snel, flexibel en schaalbaar gebruik maken van een altijd "up to date" ICT omgeving voor dienstverlening aan uw klant en/of eigen gebruik.

Per klant is het mogelijk één of meerdere VDC's te creëren. Binnen het VDC worden virtuele servers geplaatst. Hiervoor heeft On-premise2cloud al een aantal virtuele servers gedefinieerd die als bouwblokken ingezet worden voor het opbouwen en/of uitbreiden van klantomgevingen.

De laaS diensten zijn gebaseerd op schaalbare server- en storage capaciteit inclusief virtualisatie software. Afhankelijk van de klantvraag en doelstellingen kunnen er bouwblokken worden toegevoegd of capaciteit naar beneden worden bijgesteld. Standaard is de On-premise2cloud omgeving hoog beschikbaar, verspreid over meerdere data centrum locaties en mag er zelfs een complete locatie uitvallen.

U verwacht immers een solide, veilige en beschikbare infrastructuur. Bij On-premise2cloud creëert u, eventueel op maat, uw eigen Virtual Data Center
Flexibiliteit
De infrastructuur anticipeert op veranderende marktsituaties
Schaalbaarheid
Gemakkelijk uitbreiden en bijstellen van server- en storage capaciteit
Beheerbaarheid
Omgeving is eenvoudig te beheren met een voorspelbare Total Cost of Ownership (TCO)
Voorspelbaarheid
De prijs wordt per virtual server berekend en per maand afgerekend in een 'pay as you grow' model

Eenvoudig overstappen

Migratie naar een cloud omgeving klinkt misschien ingewikkeld, maar is in feite een zeer eenvoudig proces. Het idee van cloud computing en Online Werkplek is, dat ze dezelfde functionaliteit, mogelijkheden en manier van werken bieden als traditioneel, alleen de manier van toegang is anders. Terwijl aan de voorkant de manier van werken hetzelfde zijn, wordt achter de schermen vanuit het 'ketelhuis' een groot aantal voordelen geboden.Tarieven

Virtuele Server

Voor meer informatie over dit product Klik hier
vanaf € 69,00 Aanvragen Bekijk alle tarieven

Contactinformatie

On-premise2cloud
Gezellenlaan 12
7005 AZ in Doetinchem

» Stuur ons een email

T: 0314 393313
E: info@onpremise2cloud.nl

Maandag t/m Vrijdag:
08.00 - 17.00

Bel mij terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
Copyright © On-premise2cloud 2013  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design